Εξηγήσεις από το Δήμο ζητά ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, για άνιση και δυσμενή μεταχείριση

Επιστολή προς το Δήμο έστειλε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ο ΝΕΦΟ “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ” ζητώντας εξηγήσεις για την απόφασή του, να παραχωρεί στην ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας, όσον αφορά το μπάσκετ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το κλειστό γυμναστήριο στην οδό Σιπύλου (όπως αναφέρει στην επιστολή του) την ώρα που σε άλλα σωματεία της πόλης μας, δίνει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ώρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εαν κάνουμε λάθος η κ. Φέγγη να μας διορθώσει, ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ έχει στη διάθεσή του το κλειστό 4 ώρες την εβδομάδα και εναλλακτικά κάθε 15 ημέρες άλλο ένα δίωρο, ενώ ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ, από ΔΕΚΑ ώρες περίπου, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Δεν σχολιάζουμε το θέμα, σε αυτήν τη φάση, απλά παραθέτουμε την επιστολή και αναμένουμε την άρση της πρωτοφανούς αδικίας, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην επιστολή.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο π. Δήμαρχος κ. Καπλάνης δέχτηκε τηλεφώνημα από πρόεδρο σωματείου, να μεσολαβήσει στο Δήμαρχο Χαϊδαρίου, ώστε κάποιος να πάρει ώρες σε κλειστό γυμναστήριο, στον όμορο Δήμο!!!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ