Μιχάλης Γιάγκας: “Η αλήθεια μπορεί να ενοχλεί, αλλά δεν κρύβεται”

Απάντηση στην Αντιδήμαρχο της πόλης μας κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, η οποία δημοσίευσε στο διαδίκτυο και σε εφημερίδα κείμενο σχετικά με την πρόταση του κ. Γιάγκα για την μείωση των Δημοτικών Τελών στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνει ο Δημοτικός σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλης Γιάγκας.

Στην απάντησή του υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

“Τόσο πολύ ενόχλησε η τεκμηριωμένη και εφικτή πρόταση της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» για μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 10% που, αφού δεν μπόρεσαν να την αντικρούσουν με επιχειρήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιστράτευσαν τη δικαιοσύνη της «παραταξιακής» εφημερίδας και νεαρά αντιδήμαρχο, για να αντιπαρατεθούν.

Ο ανώνυμος συντάκτης των δημοσιευμάτων, είτε γιατί δεν γνωρίζει, είτε γιατί βρίσκεται σε σύγχυση, είτε γιατί έτσι του τα μετέφεραν, μπερδεύει τα ελλείμματα και τις ανείσπρακτες οφειλές με τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη.

Μπερδεύει τα διαδικαστικά ζητήματα με την ουσία της πρότασης.

Του γνωρίζω, ότι οι εισπράξεις από τα ανταποδοτικά τέλη αφορούν μόνο στις δαπάνες για την καθαριότητα και τον φωτισμό.

Η νεαρά αντιδήμαρχος φαίνεται να εμποτίζεται από τη μισαλοδοξία των άλλων. Δυστυχώς, έτσι γαλουχείται κατά τα πρώτα βήματά της στα δημοτικά πράγματα…”

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ