» Συνεχίζει χωρίς ρεύμα το Α΄ Λύκειο – Πιθανόν να εργαστεί η ΔΕΔΔΗΕ Σαββατοκύριακο

Συνεχίζει χωρίς ρεύμα το Α΄ Λύκειο – Πιθανόν να εργαστεί η ΔΕΔΔΗΕ Σαββατοκύριακο

Χωρίς ρεύμα λειτούργησε  το Α΄ Λύκειο της πόλης μας και σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Πάντως ολοκληρώθηκε το μεσημέρι  από την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, ο καθαρισμός των φρεατίων που συνδέονται με τα κανάλια από τα οποία περνούν ηλεκτροφόρα καλώδια, όπως είχε ζητήσει από το Δήμο η ΔΕΔΔΗΕ, όταν προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο του Σχολείου, την περασμένη Κυριακή.

Η ΔΕΔΔΗΕ έχει σκάψει στην οδό Ραιδεστού από την περασμένη Δεύτερα και πιθανόν να εργαστεί το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί το Σχολείο ξανά, αφού τελείωσε και ο Δήμος το δικό του κομμάτι σήμερα.

Δυστυχώς για τους εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ, η χθεσινή μπόρα πλημμύρισε τα χαντάκια που είχε ανοίξει και θα δυσκολευτεί να εργαστεί σε αυτό το περιβάλλον.

Οι συνθήκες στο Σχολείο δεν είναι οι καλύτερες, παρ΄ ότι τα μαθήματα γίνονται κανονικά με την καλή διάθεση καθηγητών και μαθητών και αντί του ηλεκτρικού κουδουνιού χρησιμοποιείται η κλασική κουδούνα για τα διαλείμματα και άλλες ειδοποιήσεις.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!