Αυτοκτόνησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με Αγία Ελεούσα

Γκραν-γκινιολ παιχνίδι σημειώθηκε στο γήπεδο Βριλησσίων με την γηπεδούχο Αγία Ελεούσα και τον Φωστήρα Ηλιούπολης να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 26΄με τέρμα του Σπυρόπουλου.

Η Αγία Ελεούσα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όλο και όλο είχε ένα δοκάρι στο 36΄με τον Ρούσσο.

Οι παίκτες της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ γρήγορα έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς στο 53΄είχαν δοκάρι με τον Κανταρτζή , βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο για δεύτερη φορά καθώς στην επόμενη φάση ο Τσολάκογλου σημείωσε αυτογκολ κάνοντας το 2-0 για τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Ηλιούπολης θα πάρει το δεύτερο τρίποντο, η Αγία Ελεούσα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε το παιχνίδι. Η αρχή έγινε στο 88΄όταν ο Ρούσσος ανατράπηκε από τον Ασωνίτη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-1 ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων ζητωγραύγασαν για δεύτερη φορά στο 93΄με τον Φιλιππίδη να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Πλάκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ:(ΨΥΛΛΙΑΣ): ΖΟΥΚΑΣ, ΜΙΧΕΛΗΣ Β. , ΣΑΡΛΑΣ, ΠΛΑΚΑΣ, ΜΙΧΕΛΗΣ Κ. , ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ(39-ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ), ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ(63-ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ), ΚΑΛΛΟΓΕΡΗΣ, ΣΓΑΝΤΣΟΣ(71-ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ), ΡΟΥΣΣΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (ΜΗΛΙΟΣ): ΓΑΓΑΝΗΣ-ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΣ, ΦΑΡΟΣ, ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν. , ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β. , ΚΥΡΙΑΖΗΣ(23-ΑΙΒΑΖΗΣ), ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ(81-ΠΕΡΩΝΗΣ), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ(59-ΦΑΛΑΓΓΑΣ), ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή: STOPLEKTO.gr