Συνάντηση Δήμου – Σωματείων, για τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Σιπύλου

Συνάντηση των αθλητικών Σωματείων που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο της οδου Σιπύλου, με τη ΔΗΚΕΑΒ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα 22 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στις 15:00΄η ώρα, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της πόλης μας.

Το θέμα που αναμένεται να συζητηθεί είναι οι ώρες που ο Δήμος θα επιτρέπει στα σωματεία να χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο.

Υπενθυμίζουμε πως η πρόταση του Δήμου, ήταν στην τελευταία συνάντηση των παραπάνω, οι ομάδες να μπαίνουν σε αυτό ΜΟΝΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων τους, δηλαδή από ένα δίωρο την εβδομάδα περίπου και να μην κάνουν καμία προπόνηση σε αυτό.

Οι αθλητικοί φορείς καλούνται να προσαρμόσουν εν μέσω περιόδου τα προγράμματά τους και να στεγάσουν 400 αθλητές και τα τμήματά τους στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για αγώνες.

Βεβαίως ο Δήμος οφείλει να αναπτύξει αθλητικά τμήματα και να τα στεγάσει και στο κλειστό της Σιπύλου, ενισχύοντας τον μαζικό αθλητισμό.

Αυτό όμως πρέπει να γίνει μεθοδικά και χωρίς τον τρόπο που επέλεξε αιφνιδιάζοντας τα Σωματεία και ανατρέποντας τα προγράμματά τους.

Σημειώνουμε πως ο Δήμος είχε ζητήσει από τους Αθλητικούς φορείς να είχαν απομακρύνει από το κλειστό της οδού Σιπύλου το αθλητικό υλικό των ομάδων τους, έως την Τετάρτη που μας πέρασε.

Μεταξύ αυτών και τα τρόπαιά του ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, που έχει κατακτήσει με πολύ κόπο και ιδρώτα στα 40 περίπου χρόνια ύπαρξής του, σε τοπικά και πανελλαδικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις…

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως ο Δήμος πιθανόν να αλλάξει κλειδαριές στις πόρτες του κλειστού γυμναστήριο στην οδό Σιπύλου…