Γιώργος Καπλάνης: “Το μυστήριο των εξαφανισμένων κάδων”

Ανοικτή επιστολή προς το Δήμαρχο κ. Μίχο, που αφορά τον αριθμό των κάδων απορριμμάτων στην πόλη μας, λάβαμε για δημοσίευση από τον π. Δήμαρχο κ. Καπλάνη.

Υπενθυμίζουμε πως ο νυν Δήμαρχος κ. Μίχος επανειλημμένα έχει δηλώσει δημοσίως πως “ζήτημα είναι εάν παρέλαβε 100 κάδους, από την προηγούμενη Διοίκηση”.

Εχθές Τρίτη 19 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάγκας ζήτησε να πληροφορηθεί πόσους κάδους έχει ο Δήμος μας στους δρόμους της πόλης μας και ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πουλάκη να δώσει απάντηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μεταξύ άλλων η επιστολή του κ. Καπλάνη αναφέρει:

“Κύριε Μίχο,

Δεν σας προλαβαίνουμε πια! Έχετε γίνει ο καλύτερος επικοινωνιοποιός του έργου μας! Σας ευχαριστούμε!

Κι εμείς ως ελάχιστη ανταπόδοση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύνολο των πρόσφατων κάδων στην πόλη μας δεν είναι 100, όπως αναφέρατε δημοσίως! Δεν είναι ούτε 200, όπως επίσης λανθασμένα ανέφερε κι ο αρμόδιος περί σκουπιδιών αντιδήμαρχός σας! Είναι 600!

Καταγεγραμμένοι σε δύο μελέτες συνεργατών μου, εκ των οποίων μία μάλιστα για επιστημονική δημοσίευση. Μάλιστα! 600 πράσινοι και 400 μπλε! Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό που δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία της παραπληροφόρησης που γράφεται πρώτη φορά ξανά!

Κατά την τελευταία καταστροφική, κατ’ εσάς, 5ετία διοίκησής μας, προμηθευτήκαμε 400 κάδους και 300 μπλε, δηλαδή ανανεώνουμε τον στόλο τους κατά το 70% και 75% αντίστοιχα”.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ