Παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαρίας Παπαδάκη με τίτλο “Ευλογημένο ψέμα”, στην Ένωση Κρητών, σε μια άρτια εκδήλωση

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” δεν παύει να μας ξαφνιάζει κάθε φορά που λαμβάνουμε πρόσκλησή της και πάμε σε κάποια  εκδήλωσή της.

Ότι διοργανώνεται στον χώρο  της έχει έναν κοινό παρανομαστή: την ΕΠΙΤΥΧΙΑ, το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, το ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ και φυσικά την ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ.

Έτσι λοιπόν και το βραδάκι της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα ευρύχωρα γραφεία της μία ψυχαγωγική, λογοτεχνική, πολιτιστική βραδιά που συνόδευε την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαρίας Παπαδάκη με τίτλο “Ευλογημένο ψέμα”, από τη συνονόματή της επίσης συγγραφέα  και στιχουργό συμπολίτισσά μας κ. Πένυ Παπαδάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παντελής Πρεντάκης

Βρεθήκαμε λοιπόν να έχουμε “Παπαδάκη να κερνάει και Παπαδάκη να πίνει” και οι παρευρισκόμενοι να απολαμβάνουν ένα υπέροχο ταίριασμα λογοτεχνίας, αποσπασμάτων του εξαιρετικά ενδιαφέροντος βιβλίου, τραγουδιών και πεντοζάλης από το μικρό χορευτικό της Ένωσης.

Παρόντες εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας και μη, ο π. Δήμαρχος κ. Καπλάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάγκας, Σαββιδης, Πετράκου, Γονή, Μπαντούνα, Πιερακέας, εκπρόσωποι Κρητικών Φορέων, ο Διευθυντής του 2ου Λύκειου της πόλης μας  κ. Βυθούλκας, η μουσική παραγωγός στον Lyra fm 91,4, κ. Μαρία Πρωτογεράκη και άλλοι που πιθανόν να μας διαφεύγουν.

Μουσικά “έντυσαν” την εκδήλωση ο συνθέτης Γιάννης Νικολάου και η Μαρία Μικίδου, ενώ λύρα έπαιξε ο Όθωνας Μπικάκης.

Σημειώνουμε πως η κ. Πένυ Παπαδάκη έχει αναλάβει την διοργάνωση παρουσίασης βιβλίων από Κρητικούς κυρίως συγγραφείς, στο χώρο της Ένωσης.

Η πρώτη της εκδήλωση πολύ καλή. Ξεκίνησε βάζοντας τον πήχη ψηλά…