Επιστολή Διαμαρτυρίας του Ν.Ε.Φ.Ο. “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ” προς το Δήμαρχο κ. Μίχο

Επιστολή διαμαρτυρίας με αποδέκτη τον Δήμαρχο κ. Μίχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Βουρλιώτη και την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ κ. Φέγγη, απέστειλε ο ΝΕΦΟ “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ”, σχετικά με την απόφαση του Δήμου που ανακοινώθηκε σε ΝΕΦΟ, ΟΔΥΣΣΕΑ και ΠΟΛΥΝΙΚΗ, να αδειάσουν από τα αθλητικά υλικά τους το κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου, έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Επίσης τους ανακοινώθηκε πως πλέον δεν θα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κλειστό, παρά μόνο μία φορά την εβδομάδα και μόνο για αγώνες, ενώ 400 αθλητές των τριών Σωματείων ΝΕΦΟ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ, θα πρέπει να στριμωχτούν στο κλειστό της οδού Ραιδεστού.

Ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ενημερώνει το Δήμο πως δεν μπορεί παρά να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το κλειστό της Σιπύλου και καλεί το Δήμο να πρωτοστατήσει με τους Συλλόγους συμπαραστάτες για τη διεκδίκηση και κατασκευή ενός ακόμα κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη μας.

Την επιστολή του ο ΝΕΦΟ “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ” κοινοποίησε σε Γ. Γ. Αθλητισμού και άλλους αρμόδιους φορείς, καθώς επίσης στις Δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.