» Κοινή στάση των Συλλόγων στην “εκπαραθύρωσή τους” από το κλειστό Γυμναστήριο της Σιπύλου

Κοινή στάση των Συλλόγων στην “εκπαραθύρωσή τους” από το κλειστό Γυμναστήριο της Σιπύλου

Σε σύσκεψή τους, το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου, οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης μας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ και ΟΔΥΣΣΕΑΣ, αποφάσισαν να κρατήσουν κοινή στάση, στην απόφαση του Δήμου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο για προπονήσεις και να το χρησιμοποιούν μόνο για αγώνες ΜΙΑ φορά την εβδομάδα.

Μάλιστα τους ζητήθηκε έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου να έχουν μαζέψει από το κλειστό το αθλητικό υλικό τους, όπως και τα τρόπαια του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ (φωτό).

Οι Σύλλογοι με επιστολή που θα επιδώσουν στον Δήμαρχο κ. Μίχο, του εξηγούν το ανεδαφικό της απόφασης του Δήμου και του ζητούν να αναιρέσει κάθε πρόθεση εφαρμογής της.

Βασικό επιχείρημα των Συλλόγων είναι πως 400 περίπου αθλητές που αποτελούν τα 30 τμήματα τους, δεν χωρούν σε ένα γυμναστήριο και πως μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορούν να βγούν νέα προγράμματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κ.κ. Κατρίτσης, Παναγόπουλος, Γεωργίου, Μαϊχόσογλου, Γράψας και άλλα μέλη των παραπάνω φορέων.

Αυτά τα απλά και κατανοητά πράγματα έπρεπε να τα γνωρίζει ο κ. Μίχος και όσοι τον συμβουλεύουν…

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!