Προοδευτική » Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας καλεί τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια του ΣΒΑΚ

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας καλεί τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια του ΣΒΑΚ

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας καλεί τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια προκειμένου να συμβάλουν με την γνώμη τους και τις απόψεις τους στην εκπόνηση του ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας).

Το ΣΒΑΚ, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει οδηγό των έργων και των παρεμβάσεων της επόμενης δεκαετίας, με στόχο η Αγία Βαρβάρα να γίνει μια πόλη φιλική για τους πολίτες και το περιβάλλον.

Κλειδί για την επιτυχία του ΣΒΑΚ είναι η συμμετοχή των πολιτών και των φορέων τόσο στην αναγνώριση των ζητημάτων, όσο και στη λήψη αποφάσεων και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας.

Υπάρχουν τριών ειδών ερωτηματολόγια και απευθύνονται σε

• Κατοίκους και εργαζόμενους του Δήμου
• Γονείς που κατοικούν στον Δήμο και τα παιδιά τους φοιτούν στα σχολεία του Δήμου
• Αποκλειστικά σε εκπροσώπους φορέων της πόλης

Τα ερωτηματολόγια είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://svak.agiavarvara.gr/ στο πεδίο συνεισφορά πoλιτών/συμμετέχω. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει και από την αρχική σελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο www.agiavarvara.gr πατώντας το εικονίδιο του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 213-2019347, 213-2019360, 213-2019365.

Ο Αντιδήμαρχος
Χρήστος Βασιλείου

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!