Προοδευτική » Καθαρίστηκε ο πεζόδρομος με είσοδο από την οδό Πύργου

Καθαρίστηκε ο πεζόδρομος με είσοδο από την οδό Πύργου

Με ικανοποίηση είδαμε πως ο πεζόδρομος που είναι παράλληλος με την οδό Δούσμανη και έχει είσοδο από την οδό Πύργου καθαρίστηκε επιτέλους, μετά από δύο δημοσιεύματά μας, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Μάλιστα την καθαριότητα επέβλεπαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πουλάκης και Βασιλείου, παρόντος του υπεύθυνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Μπαράκου και εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Η παρουσία όλων των παραπάνω πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την επισήμανσή μας για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και το συγκεκριμένο σημείο της πόλης μας, αλλά και την αραιή έως σπάνια παρουσία του Δήμου εκεί.

Τώρα αρκεί όλοι μας να φροντίσουμε στο μέλλον για την καθαριότητα του χώρου, αλλά και την επίσκεψη του Δήμου σε αυτό το σημείο και σε άλλα.

Ελπίζουμε τέλος, ο Δήμος να απομακρύνει σύντομα από το σημείο τις σακούλες με τα σκουπίδια και να μην έχουν την τύχη εκείνων στα γήπεδα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που κλείνουν εβδομάδα παρατημένες δίπλα στις εξέδρες.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι με εργαζομένους είναι από την εφημερίδα “δικαιοσύνη”

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!