» Παιδικές Χαρές με ολοκαίνουργια όργανα κλειδωμένες

Παιδικές Χαρές με ολοκαίνουργια όργανα κλειδωμένες

Ο Δήμος έχει ξηλώσει από ορισμένες παιδικές χαρές τα όργανα που υπήρχαν σε αυτές λόγω ακαταλληλότητας τους και για την ασφάλεια των παιδιών που τα χρησιμοποιούν και καλά έκανε.

Διαφωνούμε μόνο στην εξής λεπτομέρεια, έπρεπε ήδη να είχε τοποθετήσει τα καινούργια όργανα.

Άλλωστε είναι εξασφαλισμένα τα όργανα, οι ανακατασκευές τους και η χρηματοδότηση από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου υπό τον κ. Καπλάνη, με τρεις διαφορετικές εργολαβίες που καλύπτουν έργα σε 24 παιδικές χαρές της πόλης μας.

Γιατί αυτή η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου; Η Δημοτική Αρχή είναι βέβαιο πως δεν της αρέσει αυτό το γεγονός. Τι κάνει όμως προς αυτήν την κατεύθυνση;

Η παραπάνω είναι η μία περίπτωση με τις παιδικές χαρές, διότι υπάρχουν άλλες  με ολοκαίνουργια όργανα και με τις απαραίτητες προδιαγραφές που δεν λειτουργούν επειδή υπολείπονται ορισμένες εργασίες, για να είναι καθ΄όλα κατάλληλες και ασφαλείς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παιδικής Χαράς που βρίσκεται στην οδό Στέφανου Σαράφη και Παπαφλέσσα.

Τα όργανα στις ζελατίνες τους. Τα δάπεδα καινούργια για ασφαλές παιχνίδι.

Υπολείπεται να αφαιρεθούν ή να καλυφθούν οι πέτρες που δημιουργούν τα διάφορα παρτέρια και είναι επικίνδυνες, όπως είχαμε επισημάνει και ο Δήμος μετά από έλεγχο αποδέχτηκε την παρατήρησή μας.

Ας τελειώνει μία – μία παιδική χαρά και ας δίνεται στα παιδιά για χρήση…

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!