Συνέχεια στις νίκες για τον Πολυνίκη – Νίκη επί της Ηλιούπολης με σκορ 51-47

Συνέχεια στις νίκες για τον Πολυνίκη μετά την επικράτηση τους επί της Ηλιούπολης με σκορ 51-47, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και έχοντας τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό Όμιλο.

Ο Πολυνίκης πέρα από τις αγωνιστικές δυσκολίες είχε να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα τραυματισμών βασικών του παικτών.

Σημαντική επισήμανση η αγωνιστική αυταπάρνηση των παικτών της ομάδας που αγωνίστηκαν είτε με υψηλό πυρετό, είτε αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό σε όλη του την διάρκεια με τον Πολυνίκη να έχει την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή αλλά να μην καταφέρνει να παίρνει διαφορά ασφαλείας.

Με ψυχραιμία και σωστές επιλογές στα κρίσιμα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου έφτασαν στην πολύτιμη νίκη και με καλή ψυχολογία θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι καθώς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το πολύ έμπειρο και ικανό Γαλάτσι.

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 31-21, 40-33, 51-47

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. (ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ): ΠΑΤΑΤΑΣ 6, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΜΟΡΦΟΣ Β. 17 (2), ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ 9, ΚΑΛΛΙΛΑΣ, ΛΟΙΖΟΣ 1, ΚΑΠΠΗΣ, ΜΟΡΦΟΣ ΑΘ. 4 (1), ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ 3 (1), ΒΑΚΑΛΗΣ.