» Συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με κλιμάκιο υπευθύνων του ΟΑΣΑ για τις συγκοινωνίες

Συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με κλιμάκιο υπευθύνων του ΟΑΣΑ για τις συγκοινωνίες


Οι οδικές συγκοινωνίες της πόλης αναβαθμίζονται και οργανώνονται εν όψει της λειτουργίας του νέου σταθμού metro, σύμφωνα με Δελτίιο Τύπου του Γραφείου Δημάρχου. H ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, σύντομα θα είναι παρελθόν.

Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με κλιμάκιο υπευθύνων του ΟΑΣΑ.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της μελέτης και υλοποίησης των προτάσεων που είχαν τεθεί από το Δήμαρχο προς τον Οργανισμό Συγκοινωνιών κατά την πρώτη συνάντηση στα τέλη Σεπτεμβρίου, εν όψει των νέων δεδομένων που δημιουργούνται από την λειτουργία του νέου σταθμού metro και τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης.

Σκοπός του νέου σχεδίου για τις οδικές συγκοινωνίες της πόλης είναι η σύνδεση κάθε σημείου της πόλης με τους δύο σταθμούς metro με στόχο την μείωση του απαιτούμενου χρόνου μετακίνησης στον ελάχιστο, αναγκαίο.

Ταυτοχρόνως, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις των μαθητών προς και από τα σχολεία τους και στη πύκνωση δρομολογίων των λεωφορείων προς Πειραιά.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!