Νέα φουρνιά από στρώματα, μικροέπιπλα, χαλιά και σκουπίδια σκόρπια…

Νέα στρώματα έκαναν την εμφάνισή τους σε δρόμους της πόλης μας και διάφορα έπιπλα ύπνου, αλλά και μικροέπιπλα.

Δύο στρώματα στην οδό Ραιδεστού, το ένα μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο και το δεύτερο μπροστά στην είσοδο του 3ου Γυμνασίου.

Στην κεντρική πλατεία της Άνω Αγίας Βαρβάρας “Εθνικής Αντίστασης” (Προφήτη Ηλία) έχουμε ξύλινες κατασκευές επί της Παπαδιαμάντη και ένα ντιβανομπάουλο, επί της Υψηλάντη.

Επί της Καραϊσκάκη στη γωνία με την Πλάτωνος ακουμπισμένα στα κάγκελα της περίφραξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου, υπάρχουν μεγάλα σπασμένα κομμάτια υαλοπινάκων και άλλα αντικείμενα.

Πίσω από το κιγκλίδωμα διακρίνονται οι σχάρες των φρεατίων του αγωγού ομβρίων σκουριασμένες, σίγουρα ακαθάριστα και φυσικά χωρίς να είναι ασβεστωμένα.

Μπροστά δε σε μία από τις εισόδους του Σχολείου και παρ΄ ότι υπάρχει και σχετική σήμανση, βέβαια ξεθωριασμένη, κάποιος έχει παρκάρει το Ι.Χ. του.

Στρώμα με άλλα αντικείμενα υπάρχει επίσης στο τέλος της Π. Π. Γερμανού, πριν την οδό Κρήτης.

Στην οδό Καραολή στη γωνία με την Ανδρέου Δημητρίου υπάρχουν εκτός από πολλά σκουπίδια επάνω σε φρεάτια ομβρίων, μικροέπιπλα και χαλιά.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες 10:50΄- 11:10΄σήμερα το πρωί και είναι ενδεικτικές στο τι συμβαίνει αυτήν την ώρα στην πόλη μας.