Προοδευτική » HPV DNA test και Test Παπανικολάου στο γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας

HPV DNA test και Test Παπανικολάου στο γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας-HPV DNA test –Test Παπανικολάου

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019, στο ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας, Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής « Η Αγία Βαρβάρα» και το Κέντρο Υγείας Νίκαιας.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστος Βασιλείου ο οποίος μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου για την αξία της πρόληψης και την προτεραιότητα που δίνει ο δήμος στα θέματα προάσπισης της υγείας των πολιτών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η κα Αργυρώ Χρυσάγη αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝΔΑ «Η Αγία Βαρβάρα» η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία των τριών φορέων και στη σημαντικότητα της εξέτασης για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δ/ντής του κέντρου Υγείας Νίκαιας κ. Γεώργιος Σολωμός, ο οποίος εξήρε το νέο πλαίσιο συνεργασίας των τριών φορέων στο επίπεδο της πρόληψης.

Στις νέες οδηγίες σε παγκόσμιο επίπεδο αναφέρθηκαν οι ομιλητές κ.κ.: Ειρήνη Πετινέλη-Βιοπαθολόγος, Σωκράτης Γεωργίου- ιατρός Κυτταρολόγος, Αναστασία Κάπου- Παιδίατρος, Πολυχρόνης Οικονομίδης- Ιατρός Γυναικολόγος οι οποίοι εκπροσώπησαν το ΓΝΔΑ «Η Αγία Βαρβάρα» και το Κέντρο Υγείας Νίκαιας.

Η σταθερή συνεργασία των τριών φορέων πρόκειται να συνεχιστεί με την πραγματοποίηση προγραμματισμένων εξετάσεων HPV DNA test και Test Παπανικολάου στο γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!