» Ακατανόητη η απόφαση του Δήμου να συνεχίζει την απαγόρευση οχημάτων στο βουνό…

Ακατανόητη η απόφαση του Δήμου να συνεχίζει την απαγόρευση οχημάτων στο βουνό…

Δεν έχει ερμηνεία η απόφαση της Διοίκησης του Δήμου να συνεχίζει να απαγορεύει την άνοδο οχημάτων στο πάρκινγκ στο βουνό, με την απίστευτη θέα, στερώντας ίσως το ομορφότερο αμφιθεατρικό σημείο της πόλης μας από τους συμπολίτες μας, που θέλουν να ανέβουν με τα μικρά παιδιά τους και η ανηφόρα είναι δύσκολη.

Εάν υποθέσουμε πως το κάνει για λόγους ασφαλείας του π. Αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, θα μπορούσε την μπάρα που τοποθέτησε χαμηλά, αντί της έως τώρα αλυσίδας, να την τοποθετούσε μετά το πάρκινγκ στην ανηφόρα για το χώρο του π. αναψυκτηρίου και να το εξασφάλιζε.

Πάντως απαγορεύοντας τα οχήματα να ανέβουν, μειώνονται και τα άτομα που θα δουν τον σκουπιδότοπο που έχει καταντήσει πάλι το πρανές.

Ολόκληρη η πλαγιά μέσα στα σκουπίδια και όχι μόνο αυτή.

Στο χώρο του πάρκινγκ υπάρχουν σωλήνες από υδρορροές πεταμένες και άλλα σκουπίδια.

Τις καλοκαιρινές ημέρες, ιδιαίτερα όταν υπάρχει καύσωνας, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απαγορεύει την είσοδο σε δάση γενικά,  σε όλους για λόγους προστασίας από τις πυρκαγιές.

Τώρα ο Δήμος γιατί απαγορεύει σε μια πόλη να επισκέπτεται το βουνό με τα οχήματα της, αφού υπάρχει η υποδομή, άγνωστο…

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!