» Βόσσος και Καπλάνης εκλέχτηκαν στην ΠΕΔΑ

Βόσσος και Καπλάνης εκλέχτηκαν στην ΠΕΔΑ

Σε όργανα της ΠΕΔΑ εκλέχτηκαν κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου οι κ.κ. Βόσσος Βασίλης και Καπλάνης Γιώργος.

Ο κ. Βόσσος εκλέχτηκε εκπρόσωπος στις εκλογές της ΚΕΔΕ, όποτε γίνουν  αυτές και ο κ. Καπλάνης στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ.

Η Δύναμη της ΠΕΔΑ αποτελείται από 66 Δήμους και τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν τα εξής:

Με οκτώ υποψηφιότητες συνήλθε  η 300μελής Γενική Συνέλευση της μεγαλύτερης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της χώρας, αυτής της Αττικής (ΠΕΔΑ).

Το αποτελέσμα, των εκλογών αποτυπώνει την απόλυτη επικράτηση της ΝΔ.

Νέος πρόεδρος αναμένεται εκτός απροόπτου να εκλεγεί ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος. Ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί στην πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ που θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα. Από το 25μελές ΔΣ η ΝΔ έχει αποκτήσει αυτοδυναμία καταλαμβάνοντας 13 έδρες.

Τα αποτελέσματα, ανά συνδυασμό έχουν ως εξής:

Η κατανομή των εδρών έχει ως εξής:

13 έδρες λαμβάνει η παράταξη τη ΝΔ, 4 έδρες η ανεξάρτητη κεντροαριστερή παράταξη του Γ. Ιωακειμίδη, 3 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Άκη Κατωπόδη, 3 έδρες το ΚΙΝΑΛ με τον Σταύρο Τζουλάκη και 2 έδρες η Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ)

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!