» Ανακοίνωση για τη διάθεση θέσεων σε καταστήματα για το πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας

Ανακοίνωση για τη διάθεση θέσεων σε καταστήματα για το πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι όπως κάθε χρόνο ο Δήμος θα διαθέσει τα πεζοδρόμια της οδού Ελ. Βενιζέλου στους μικροπωλητές, για το πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2019.

Εάν ενδιαφέρεστε να σας δοθεί άδεια, μήκους μέχρι τεσσάρων μέτρων, στην πρόσοψη του καταστήματός σας, για να πουλάτε εσείς ο ίδιος ή προσωπικό του καταστήματός σας, αποκλειστικά είδη του καταστήματός σας , παρακαλούμε το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019 να προσέλθετε στο Γραφείο Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου ( 1ος όροφος ) και ώρες από 8 π.μ. έως 2.30 μ.μ. για να υποβάλετε αίτηση κατάληψης πεζοδρομίου μαζί με τα κάτωθι δικαιολογητικά.

Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής
Έναρξη επιτηδεύματος από την αρμοδία Δ.Ο.Υ
Βεβαίωση μη οφειλής από τον Δήμο (προσκομίζοντας λογαριασμό ΔΕΗ και κάτοψη ή συμβόλαιο του καταστήματος)

Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο του πανηγυριού διαπιστωθεί ότι η θέση σας παραχωρήθηκε σε άλλους μικροπωλητές ή ότι δεν πωλούνται τα είδη του καταστήματός σας, θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Νόμου 3377/05 και δεν θα σας δοθεί άδεια άλλη φορά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

κ.α.α.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!