» Ο Μαθηματικός Διαγωνισμός “ΘΑΛΗΣ” στο Σχολικό Συγκρότημα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Ο Μαθηματικός Διαγωνισμός “ΘΑΛΗΣ” στο Σχολικό Συγκρότημα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Το  Σάββατο 9/11/2019 τα σχολεία του συγκροτήματος της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, όπως και πέρσι, τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που θα διαγωνιστούν στο πλαίσιο του μαθηματικού διαγωνισμού “Ο ΘΑΛΗΣ”, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ).

Το 2ο Λύκειο θα είναι το εξεταστικό κέντρο για τους μαθητές Λυκείου, ενώ το 1ο Λύκειο και το 2ο Γ/σιο τα εξεταστικά κέντρα για τους μαθητές Γυμνασίου.

Υπολογίζεται ότι συνολικά θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 600 μαθητές.

Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09.00΄ πμ.-12.00΄ μ.μ.

Οι μαθητές /τριες θα πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα ως τις 08.30΄ π.μ.

Οι μαθητές/τριες, που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020. Στη συνέχεια, οι διακριθέντες/θείσες στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» της 22 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να επιλεγεί μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 37η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρουμανία, Μάιος 2020), στην 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2020) και στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρωσία, Ιούλιος 2020).

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών εθελοντική.

Καλή Επιτυχία σε όλους.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!