» Διαχρονικές προσπάθειες του Δήμου, σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Διαχρονικές προσπάθειες του Δήμου, σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Λάβαμε από το Γραφείο Δημάρχου Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και αφορούσε την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Ο Δήμος μας διαχρονικά έχει δείξει το ενδιαφέρον του στο ζήτημα αυτό.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου και μία σύντομη αναφορά από παλαιότερη εκδήλωση του με το αυτό αντικείμενο, στο Λύκειο της πόλης μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ημερίδα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο

Πραγματοποιήθηκε χθες 6/11/2019 ημερίδα με θέμα «Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι υπόθεση όλων μας» σε συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του 4ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς και παιδιά• είχε στόχο την πρόληψη των κινδύνων του διαδικτύου και είχε διαδραστικό χαρακτήρα.

Την παρουσίαση στα παιδιά και στους γονείς πραγματοποίησε ο κ. Χαράλαμπος Καρράς, αξιωματικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Την ημερίδα προλόγισαν οι διευθυντές των σχολείων κ. Χρήστος Μπουκουβάλας και κα. Άννα Μπαλτά, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ενώ παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι της πόλης κ.κ. Χρήστος Βασιλείου, Γιάννης Πουλάκης και Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος επισήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δε θα αφήναμε ποτέ το παιδί μας, μόνο του, τρεις η ώρα στην Ομόνοια, έτσι δεν πρέπει να το αφήνουμε δίχως καθοδήγηση και έλεγχο στη διαδικτυακή περιπλάνηση».

Δεσμεύθηκε δε, για την υποστήριξη του Δήμου ώστε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε κάθε σχολείο της πόλης μας.

Από το Γραφείου Δημάρχου

…………………………………

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σημειώνουμε πως ο Δήμος μας διαχρονικά έχει κάνει προσπάθειες επάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση στο χώρο του Α΄ Λυκείου:

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!