» Με νέο Δελτίο Τύπου, η ΠΟΕ – ΟΤΑ απαντά στον κ. Μίχο

Με νέο Δελτίο Τύπου, η ΠΟΕ – ΟΤΑ απαντά στον κ. Μίχο

Εχθές Τετάρτη 6 Νοεμβρίου το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ΠΟΕ – ΟΤΑ, με ανακοίνωσή της, καλούσε το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λάμπρο Μίχο να αλλάξει τακτική όσον αφορά τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Επίσης στην ίδια Ανακοίνωση της η ΠΟΕ – ΟΤΑ ανέφερε παραδείγματα που είναι αντίθετα με την εργατική νομοθεσία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Είναι δε κατηγορηματικά καταγγελταίο και απαράδεκτο, κατά παράβαση των όσα η σχετική Νομοθεσία προβλέπει, συμβασιούχοι εργαζόμενοι κοινωφελούς χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ., να απασχολούνται στην αποκομιδή απορριμμάτων, καταπατώντας τόσο εργασιακά όσο και ασφαλιστικά δικαιώματα”.

Αργότερα το γραφείου δημάρχου  κυκλοφόρησε Δελτίο τύπου απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“…H ΠΟΕ- ΟΤΑ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας με βάση αόριστες καταγγελίες και ανεξακρίβωτες πληροφορίες…

…Η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε, προ πολλού προσκληθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση, την οποία είχε αποδεχθεί, αλλά δυστυχώς δεν προσήλθε”.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ επανήλθε σήμερα με Δελτίο τύπου στο οποίο ανταπαντά σε εκείνο του Δημάρχου και έχει ως εξής:

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!