» Οι φωτογραφίες μας ΔΕΝ συμφωνούν με τον κ. Μίχο…

Οι φωτογραφίες μας ΔΕΝ συμφωνούν με τον κ. Μίχο…

Εχθές Τετάρτη 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κατοίκων και Δημάρχου στο χώρο της πλατείας ΖΑΝΑΕ, με αντικείμενο της συζήτησης η διαμόρφωση του χώρου.

Ο κ. Μίχος συνοδεύονταν από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, υποψήφιους με την παράταξή του κ.α.

Αναφερόμενος στο θέμα της καθαριότητας και των διάφορων αντικειμένων που οι κάτοικοι της πόλης μας βγάζουν στα πεζοδρόμια για να τα μαζέψει ο Δήμος, υποστήριξε πως την προηγούμενη έκανε μία βόλτα με τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Καθαριότητας κ. Πουλάκη και είδαν πως η πόλη έλαμπε και δεν υπήρχε αντικείμενο αμάζευτο.

“Τώρα εάν θα κάνετε μια βόλτα ήδη υπάρχουν στρώματα και άλλα αντικείμενα πεταμένα”, κατέληξε.

Ίσως ο κ. Δήμαρχος να πέρασε από επιλεγμένες γωνίες και πεζοδρόμια για να υποστηρίζει κάτι τέτοιο, διότι υπάρχουν αντικείμενα σε δρόμους και πεζοδρόμια επί εβδομάδες που δεν έχουν μαζευτεί.

Οι φωτογραφίες μας είναι από ορισμένα από αυτά τα σημεία και πρόκειται για τους δρόμους Κύπρου, Καστοριάς, Φλέμινγκ, Παπαδιαμάντη (τα περισσότερα από αυτά) Δόξης κ.ά.

Σημ. “Π”: Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Στο αρχείο μας υπάρχουν οι αντίστοιχες τραβηγμένες προ εβδομάδων και ημερών.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!