» Το Γραφείο Δημάρχου, σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Το Γραφείο Δημάρχου, σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Λάβαμε από το γραφείο Δημάρχου το παρακάτω απαντητικό Δελτίο Τύπου σε ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που αφορά το Δήμο μας και ιδιαίτερα τον κ. Μίχο.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ              Αγία Βαρβάρα 6 /11/2019
Γραφείο Δημάρχου
Δ/νση: Αριστομένους 8
Τηλ. 213.2019365/6
fax : 213.2019394

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με ανακοίνωση που διένειμε η ΠΟΕ – ΟΤΑ

H ΠΟΕ- ΟΤΑ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας με βάση αόριστες καταγγελίες και ανεξακρίβωτες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση αυτή αδικεί τη δημοτική αρχή διότι, αυτή αποκαθιστά -με συγκεκριμένες πράξεις και αποφάσεις- όλες τις αντεργατικές λειτουργίες και συμπεριφορές της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Για το λόγο αυτό η νέα διοίκηση θα έπρεπε να επαινείται από την Ομοσπονδία αντί να κατηγορείται.

Την αδικεί, επίσης, διότι η πολύχρονη αυτοδιοικητική και κοινοβουλευτική θητεία του δημάρχου έχει δώσει σαφή δείγματα θαρραλέας και τεκμηριωμένης υποστήριξης των διεκδικήσεων των εργαζόμενων στους ΟΤΑ.

Αδικεί και την ΠΟΕ- ΟΤΑ διότι αυτά που διακινεί με δελτία τύπου θα όφειλε, ήδη, να επαληθεύσει σε συνάντηση που θα έπρεπε να κάνει με τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο, πριν τα δημοσιοποιήσει.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε, προ πολλού προσκληθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση, την οποία είχε αποδεχθεί, αλλά δυστυχώς δεν προσήλθε.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!