Συζήτηση με κατοίκους της περιοχής της πλατείας ΖΑΝΑΕ, είχε ο κ. Μίχος

Συζήτηση με κατοίκους της περιοχής της πλατείας ΖΑΝΑΕ  στην οδό Αρχιμήδους είχε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος το απόγευμα της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου.

Σε αυτήν παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πουλάκης και Σωτηρόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του, υποψήφιοι Σύμβουλοι στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξή του η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Φέγγη και συμπολίτες μας και από άλλες γειτονιές.

Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόταν από την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Σέργη, τη Διευθύντρια  του γραφείου του κ. Λαζαράκη, εργαζόμενους από την υπηρεσία καθαριότητας, συμβούλους και στελέχη του.

Ο κ. Μίχος εξήγησε στους κατοίκους τι σκέπτεται να κάνει ο Δήμος στο συγκεκριμένο χώρο και άκουσε και απόψεις των περιοίκων.

Σε γενικές γραμμές αποφασίστηκε η τοποθέτηση μιας μικρής μπασκέτας για την άθληση νεαρών ατόμων, μιας τραμπάλας και μιας κούνιας.

Άφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές εάν προκύψουν κι άλλες προτάσεις από τους κατοίκους.

Επίσης αποδέχτηκε αίτημα των κατοίκων για το κόψιμο δύο συκιών που υπάρχουν στο χώρο και δημιουργούν προβλήματα.

Ο κ. Μίχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καθαριότητα της πόλης και ζήτησε από τους κατοίκους πριν βγάλουν οτιδήποτε για πέταμα, πλην μπάζων, να έρχονται σε επαφή με το Δήμο.

Γνωστοποίησε μάλιστα πως σύντομα θα λειτουργεί πενταψήφιος αριθμός που θα μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι για τέτοιες δουλειές (15969).