Σιαραμπή: “Αν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες, δεν υπογράφω”

Δυστυχώς, μία εβδομάδα περίπου, από την αναφορά της επικεφαλής της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” κ. Νίκης Σιαραμπή ότι στην παιδική χαρά που λειτουργεί στο “Άλσος EΙΡΗΝΗ” υπάρχουν ηλεκτροφόρα καλώδια στα φωτιστικά κολωνάκια τα οποία είναι εκτεθειμένα, ο Δήμος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την τοποθέτηση καπακιών σε αυτά.

Παραμένουν να κρέμονται και σε εύκολη πρόσβαση σε αυτά, των μικρών παιδιών.

Επίσης φρεάτια σαν και αυτό της φωτογραφίας μας, δίπλα στα όργανα της παιδικής χαράς, χωρίς κανένα προστατευτικό καπάκι.

Παγίδα πρώτης τάξεως!!!

Όσον αφορά άλλη αναφορά της κ. Νίκης Σιαραμπή σχετικά με παγκάκια που έπρεπε να επισκευασθούν τον Ιούλιο που μας πέρασε,  αλλά δεν επισκευάσθηκαν, ο Δήμος δεν έχει μπεί ακόμα στον κόπο να αφαιρέσει επικίνδυνες βίδες που εξέχουν πέντε πόντους από κατεστραμμένο παγκάκι στην παιδική χαρά μπροστά στο Α’ Δημοτικό Σχολείο και όποιος πέσει εκεί θα τραυματιστεί σοβαρά και να το επισκευάσει.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Σιαραμπή αρνείται να υπογράψει το πρωτόκολλο παραλαβής του έργου επισκευής των καθιστικών σε επτά πλατείες της πόλης μας, αφού οι εργασίες που σύμφωνα με γραπτή βεβαίωση του αντιδημάρχου κ. Ντάβιου έχουν γίνει, αποδείχτηκε πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Η κ. Σιαραμπή ενημέρωσε τόσο τον Αντιδήμαρχο κ. Ντάβιο όσο και το αρμόδιο γραφείο του Δήμου πως εάν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο εργολάβος δεν θα πληρωθεί, τουλάχιστον με τη δική της υπογραφή.