Επιχειρηματική δραστηριότητα συμπολίτη μας

Πριν από 7 χρόνια και κάτι, γεννήθηκε ένα μικρό παιδί, ένα μικρό κορίτσι, που όταν το ρωτούσες “πως σε λένε μάτια μου “ εκείνο απαντούσε.. “δουλειά με λένε”.

Μάλιστα.

Η δουλειά είναι ένα πολύ προκομμένο πλάσμα.

Έμαθε να περπατάει σχετικά γρήγορα, έμαθε να μιλάει ακόμα πιο γρήγορα.

Όταν η Δουλειά αρχίζει να μιλάει, ξεχνάει να σταματήσει.

Πήγε και σχολείο κι έμαθε ακόμα περισσότερα, αλίμονο μιλάει ακόμα περισσότερο.

Η Δουλειά είναι πολύ όμορφη, τουλάχιστον έτσι την βλέπει ο πατέρας της. Μεγάλωσε κι άλλο, ολόκληρη κοπέλα είναι πλέον.

Αιφνιδίως η Δουλειά ζήτησε από τον πατέρα της, ένα δικό της χώρο, για να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, να μπορεί να δέχεται τους φίλους της.

Και όταν η Δουλειά ζητάει, ο πατέρας της χατίρι δεν της χαλάει. Και αφού της έφτιαξε τον δικό της χώρο, η Δουλειά δήλωσε πως πρέπει να αλλάξει όνομα.

Δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά, δεν είναι μια τυχαία δουλειά. Του δήλωσε πως θέλει να πάρει το όνομα του πατέρα της. Απαίτησε το όνομα του πατέρα της. Σιγά μη της χαλούσε το χατίρι.

Έτσι κι έγινε.

Η απλή δουλεία clean house έγινε Poly- Clean.

Η παλιά καλή Δουλειά είναι, αυτή που ξέρατε, αυτή που μάθατε, αυτή που υποδεχτήκατε στο σπίτι σας, αυτή που σας βοήθησε, αυτή που αγαπήσατε όλοι……απλά μεγάλωσε λίγο και έχει απόλυτη συνείδηση της αξίας της και της ομορφιάς της.

Poly-Clean λοιπόν….να μας ζήσει το νέο όνομα και να την καμαρώσουμε να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. (αρκεί να μη μιλάει τόσο πολύ – αστείο είναι).

Απόκτησε το δικό της χώρο ώστε να την βλέπουν όλοι.. εκεί στην Θηβών στον αριθμό 493 σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη στολισμένη, και εφοδιασμένη με ένα σορό καλούδια, και να σας δώσει λύσεις στην προστασία και υγιεινή των στρωμάτων σας…

Σε λίγες μέρες, εκεί κάπου πριν τις γιορτές θα μας καλέσει να βρεθούμε κοντά της στα εγκαίνια της επαγγελματική της στέγης…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ