Μάλλον στο ακροατήριο η συνέχεια των χαρακτηρισμών Μίχου κατά Γιάγκα

Οι εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας μεταξύ του Δημάρχου κ. Μίχου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάγκα, είναι γνωστές τόσο από δημοσιεύματα, όσο και από την παρακολούθηση των συνεδριάσεων μέσω διαδικτύου.

Ιδιαίτερα στην τελευταία συνεδρίαση ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού ο κ. Δήμαρχος αποκάλεσε τον κ. Γιάγκα “Βρομερό και Άθλιο Συκοφάντη” διότι επικαλείται άλλα οικονομικά στοιχεία από εκείνα που ο κ. Μίχος υποστηρίζει πως είναι τα πραγματικά και διότι κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. Γιάγκας δεν επιλήφθηκε επί ανάρτησης στελέχους του συνδυασμού του, όταν κατηγόρησε τον κ. Μίχο ότι το όνομά του ήταν στην “λίστα Λαγκάρντ”.

Ο κ. Γιάγκας δήλωσε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση πως δεν θα πέσει στο επίπεδο του κ. Μίχου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση με την παράταξή του και άφησε να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά κατά του Δημάρχου για όσα προσβλητικά είπε για εκείνον.

Φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθει τελικά και θα ακολουθήσει τη νομική διαδικασία ο κ. Γιάγκας, αφού ζητάει με επιστολή του από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Βόσσο, να του παραδοθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για κάθε νόμιμη χρήση.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΒΟΣΣΟ

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Γιάγκας δεν θα στραφεί μόνο κατά του κ. Μίχου, αλλά επιπλέον δύο ακόμα προσώπων, που έχουν σχέση σχετικά…