Ο Δήμος προσπαθεί να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις, από την αγνόηση της Επετείου της εκτέλεσης 6 συμπολιτών μας από τους ναζί

Με την αντικατάσταση πλακών στο πεζοδρόμιο και την περιποίηση του κιγκλιδώματος του μνημείου που υπάρχει στην οδό Στέφανου Σαράφη και Δούσμανη, στη μνήμη των 6 συμπολιτών μας που εκτελέστηκαν από τους ναζί το 1944, ο Δήμος προσπαθεί να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε στους συμπολίτες μας, αφού αγνόησε την επέτειο της εκτέλεσής τους και δεν απότισε κανένα φόρο τιμής σε αυτούς, τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο κ. Μίχος πέρσι με επιστολή του στην εφημερίδα μας διαμαρτυρήθηκε επειδή γράφαμε πως ο Δήμος αγνοεί τη συγκεκριμένη επέτειο και μας έστειλε μάλιστα και παλαιότερη φωτογραφία του από το σημείο.

Εφέτος Δήμαρχος της πόλης μας την ΑΓΝΟΗΣΕ παντελώς την Επέτειο στις 29 Σεπτεμβρίου. 

Ευτυχώς που οι μαθητές και γονείς των Α΄& Β΄ Δημοτικών Σχολείων καθώς επίσης και από το Γ΄ Γυμνάσιο και Α΄ Λύκειο τους τίμησαν.

Σημειώνουμε επίσης πως ανήμερα της επετείου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Σαββίδης, εκ μέρους της παράταξης Καπλάνη και ο κ. Γιάννης Πολίτης εκ μέρους της παράταξης Γιάγκα πήγαν στο μνημείο και εναπώθησαν  λουλούδια στη μνήμη τους.