Διαρρήξεις σε κυλικείο Σχολείου και καταστήματα ρουχισμού και υποδημάτων στην Βενιζέλου…

Το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, η ιδιοκτήτρια του Κυλικείου του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Άγνωστοι είχαν διαρρήξει το κυλικείο της, το οποίο βρίσκεται επί του προαυλίου του Σχολείου και είναι ορατό από τους περαστικούς.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι πως στράβωσαν προστατευτικό κάγκελο μασίφ που υπάρχει μπροστά από τη πόρτα και παραβίασαν το παράθυρο πάνω από αυτήν για να εισέλθουν.

Όπως μας είπαν οι άνθρωποι που συναντήσαμε στο κυλικείο, πρέπει να ήταν δύο οι δράστες. Ο ένας Δυνατός, για να στραβώσει το κιγκλίδωμα και ο άλλος Αδύνατος για να χωρέσει από το μικρό παράθυρο, το οποίο μάλιστα είχε και έξτρα γωνίες με βίδες εσωτερικά για να μην ανοίγει.

Σημειώνουμε πως το προαύλιο του Σχολείου φωτίζεται το βράδυ με ισχυρούς προβολείς, οι οποίοι σβήνουν όμως πριν ξημερώσει καλά-καλά και οι δράστες ίσως περίμεναν την απενεργοποίησή τους για να μπουκάρουν, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει πλέον να παραμένουν αναμμένοι περισσότερη ώρα…

Η Αστυνομία καλέστηκε και πήρε καταθέσεις και αποτυπώματα, ενώ  Δήμος έχει ειδοποιηθεί αλλά προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί κάποιος.

Εκτός από τα προϊόντα που έκλεψαν, πήραν και μετρητά χρήματα που υπήρχαν εντός του κυλικείου.

Η διάρρηξη αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από  άλλες, που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας και συνεχίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου επίσης, άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα με ρούχα στην Ελ. Βενιζέλου κοντά στο σούπερ – μάρκετ Βασιλόπουλου προς την οδό Ηρακλείου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου δε, απέναντι από το σούπερ – μάρκετ αυτή τη φορά διέρρηξαν κατάστημα με υποδήματα.

Όταν λοιπόν γίνονται καθημερινές διαρρήξεις στην κεντρική μας λεωφόρο, τι να σχολιάσουμε, αφού πλέον η εγκληματικότητα έχει γίνει ρουτίνα και ας δυσανασχετούν ορισμένοι από τα δημοσιεύματα που τα γνωστοποιούν…