Μίχος για Γιάγκα: “Άθλιος και βρομερός συκοφάντης” – Γιάγκας για Μίχο: “Προσπαθεί να μεταμορφώσει το Δημ. Συμβούλιο σε χαμαιτυπείο”

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, όταν ο Δήμαρχος κ. Μίχος αποκάλεσε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάγκα “Άθλιο και βρομερό συκοφάντη και μέλος της συμμορίας λάσπης κατά του προσώπου του”, δικαιολογώντας τους χαρακτηρισμούς αυτούς, επειδή όπως υποστήριξε, ο κ. Γιάγκας, επιμένει να δίνει ψεύτικα στοιχεία επί των οικονομικών που παρέδωσε ο κ. Μίχος, αποχωρώντας από τη θέση του Δημάρχου το 2009.

Ο Δήμαρχος συνέχισε να επιμένει στους ίδιους χαρακτηρισμούς υπενθυμίζοντας πως προεκλογικά κατηγορήθηκε από μέλος της παράταξης Γιάγκα, ότι εμφανιζόταν στη λίστα Λαγκάρντ και παρά τις παραινέσεις του να διαχωρίσει τη θέση του από αυτήν την αθλιότητα, εκείνος δεν το έπραξε.

“Του έδωσα μέχρι πρόσφατα την ευκαιρία να το πράξει, εκείνος επιμένει, ίσως να υποστεί  τις συνέπειες της συκοφαντίας” δήλωσε ο κ. Μίχος.

Ο κ. Γιάγκας ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βόσσο να του παραδοθούν το συντομότερο τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να αλλοιωθούν προκειμένου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τους χαρακτηρισμούς κατά του προσώπου του από τον κ. Μίχο.

Ο κ. Γιάγκας αποχώρησε από τη συνεδρίαση με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του.

Πριν αποχωρήσει έκανε την εξής δήλωση: “Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου υπήρξαν έντονες ορισμένες φορές διαφωνίες με τον κ. Καπλάνη. Ποτέ όμως δεν προσβάλαμε τον άλλον και δεν ρίξαμε το επίπεδο του διαλόγου με βρισιές, δήλωσε.

“Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας του κ. Μίχου να μεταμορφώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε χαμαιτυπείο. Κανένας δεν μπόρεσε στο παρελθόν να μου προσάψει τέτοιες κατηγορίες. Δε θα τον ακολουθήσουμε. Δεν θα του μοιάσουμε” κατέληξε ο κ. Γιάγκας.

Σημειώνουμε πως η συνεδρίαση και οι παραπάνω διάλογοι μεταδόθηκαν και ζωντανά διαδικτυακά.

Η παράταξη του κ. Γιάγκα εξ΄ άλλου,  μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία κατά του κ. Μίχου: