Μαγική βραδιά για τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ, 89 – 68 την ιστορική ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Mαγική βραδιά για τον Πολυνίκη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του πέτυχε ευρεία νίκη απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδος.

Κέρδισε την ΝΗΑΡ ΗΣΤ με 89 – 68 πόντους, το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, στο κλειστό της Σιπύλου.

Σαν να ήθελαν να διαγράψουν από το μυαλό εντελώς την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και πήραν την πρωτοπορία στο σκορ, την οποία διατήρησαν μέχρι τέλος.

Καθοριστικός παράγοντας του αγώνα, η αθλητικότητα των γηπεδούχων και τα πλούσια αποθέματα δυνάμεων, απόρροια της φοβερής τους φυσικής κατάστασης.

Αποκάλυψη του αγώνα ο 17χρονος Θανάσης Μόρφος στον οποίο το τεχνικό Team του Πολυνίκη ανέθεσε την εξουδετέρωση του καλύτερου παίκτη της Νήαρ Ήστ, ίσως και του Πρωταθλήματος.

Η εκπληκτική εμφάνιση του «μικρού» έδωσε ώθηση και στην επίθεση της ομάδας.

Η πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στον Πολυνίκη από τα μέσα Αυγούστου, δείχνει τώρα τα αποτελέσματα της, καθώς ο προπονητής της ομάδος δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αστείρευτες δυνάμεις στους παίκτες και να χτυπούν τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Με την νίκη αυτή ο Πολυνίκης βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Α΄ ΕΣΚΑ.

Επόμενη, εκτός έδρας αναμέτρηση, με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Πεύκης,

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 51-39, 65-59, 89-68

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. (ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ): ΠΑΤΑΤΑΣ 4, ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ 14 (2), ΛΙΒΑΝΟΣ 16, ΜΟΡΦΟΣ Β. 9 (1), ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ 6, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 13 (1), ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ 15 (2), ΚΑΛΛΙΛΑΣ 2, ΚΑΠΠΗΣ, ΜΟΡΦΟΣ Θ. 7 (1), ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ.