Προοδευτική » Σχέδια για βρεφονηπιακό σταθμό σε οικόπεδο κοντά στο Ρέμα Δούσμανη;

Σχέδια για βρεφονηπιακό σταθμό σε οικόπεδο κοντά στο Ρέμα Δούσμανη;

Το θέμα κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού στο οικοδομικό τετράγωνο 639, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την έκταση μεταξύ των οδών Δούσμανη και Σωκράτους.

Η έκταση είχε αγοραστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου που ο κ. Λάμπρος Μίχος ήταν Δήμαρχος της πόλης μας, με το σκεπτικό να ανεγερθεί Πολιτιστικό Κέντρο για τους Τσιγγάνους συμπολίτες μας.

Στην πορεία άλλαξαν τα σχέδια του Δήμου και προτάθηκε στο τότε Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσιγγάνων, το Πολιτιστικό τους Κέντρο να δημιουργηθεί στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, πράγμα που ο Σύλλογος αποδέχτηκε.

Ο Δήμος είχε αποφασίσει στο χώρο να κατασκευάσει βρεφονηπιακό σταθμό.

Υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο όμως εάν δεν μας απατά  η μνήμη μας.

Από το συγκεκριμένο Ο.Τ. περνάει ένα μη διευθετημένο ρέμα, το γνωστό ΡΕΜΑ ΔΟΥΣΜΑΝΗ, εξ΄ αιτίας του οποίου θα μειωθεί  σε τετραγωνικά μέτρα η μελλοντική κατασκευή, από την αρχική εκτίμηση;

Πάντως όπως πληροφορηθήκαμε η ύπαρξη του ρέματος δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια του ακινήτου, αφού θα υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.

Δεν θυμόμαστε λεπτομέρειες αλλά φανταζόμαστε να γίνουν γνωστές σχετικά, κατά τη συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!