» Πάσα… σουτ… Γκοοοολ… – Πετυχημένη εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του SUBBUTEO

Πάσα… σουτ… Γκοοοολ… – Πετυχημένη εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του SUBBUTEO

Με πρωτοβουλία των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και με την αμέριστη συμπαράσταση και συμβολή της ΑΠΕ “Αγία Ελεούσα” ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτώβρη, η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του SUBBUTEO.

Τα γήπεδα στήθηκαν το πρωί, οι ομάδες πήραν τις θέσεις  τους στο γρασίδι από τσόχα και όλοι συμμετείχαν!

Με την καθοδήγηση μελών της ομοσπονδίας SUBBUTEO δόθηκαν οδηγίες και μαθητές, μπαμπάδες αλλά και μαμάδες (!) έλαβαν μέρος στους αγώνες που διοργανώθηκαν, στο αμφιθέατρο του Β΄Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Πάνω από 100 άτομα συμμετείχαν στους αγώνες, ενώ το πάθος ξεχείλιζε τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και στις ιδιότυπες κερκίδες.

Οι μικροί φίλοι είδαν την χαρά του παιχνιδιού σε μία άλλη, διόλου ηλεκτρονική έκδοση του αγαπημένου τους αθλήματος.

Οι δε μπαμπάδες, θυμήθηκαν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, όταν και οι ίδιοι οργάνωναν ανεπίσημα τουρνουά στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Οι αγώνες θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα που παραχώρησε η ομοσπονδία για τις ανάγκες αυτές, στα δύο σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!