Συνεργασία Κρητών με Πένυ Παπαδάκη – Αναμενόμενο αποτέλεσμα: “Τίποτα λιγότερο από το απόλυτο”!!!

Η εφημερίδα μας συχνά κάνει αναφορές στην Ένωση Κρητών της πόλης μας και τις δραστηριότητές της.

Επίσης όσο συχνά μπορεί κάνει αναφορές στην ξεχωριστή, δική μας, συγγραφέα Πένυ Παπαδάκη.

Μας χαροποίησε λοιπόν ιδιαίτερα η ανακοίνωση της Ένωσης Κρητών, πως οι δύο προαναφερόμενοι, θα συνεργαστούν.

Η ανακοίνωση της Ένωσης, μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από το απόλυτο!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Συνεχίζοντας τα ταξίδια μας στον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα, η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στα μέλη και τους φίλους μας ότι μια σπουδαία προσωπικότητα του συλλόγου και της πόλης μας, αναλαμβάνει την καθοδήγησή μας στα μονοπάτια των βιβλίων…

Θα μας γνωρίζει νέους και παλιότερους Κρήτες συγγραφείς, θα συντονίζει και θα παρουσιάζει το έργο τους… Η Πένυ Παπαδάκη!

Η ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε λογιστική και ασχολήθηκε με το αντικείμενο των σπουδών της για είκοσι πέντε χρόνια, δίχως να επιτρέψει στους αριθμούς να επηρεάσουν το ανήσυχο πνεύμα της. Εργάστηκε επίσης για επτά χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ, μέχρι το 2011, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Το 2007 έγινε μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και το 2015 μέλος της ΑΕΠΙ, καθώς καταπιάνεται και με τη στιχουργία. Ύστερα από αρκετά χρόνια που ασχολείται με τη συγγραφή εξακολουθεί να πιστεύει πως η μεγαλύτερη δημιουργία της ζωής της είναι τα δύο παιδιά της, στα οποία σχεδόν πάντα αφιερώνει τα βιβλία της. Όνειρό της; Να παραμείνει ονειροπόλα και το πνεύμα της να συνεχίσει να είναι ανήσυχο. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επτά μυθιστορήματά της.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας…

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”