» Συνάντηση Μίχου με τον Κούρδο συγγραφέα Tzemil Touran

Συνάντηση Μίχου με τον Κούρδο συγγραφέα Tzemil Touran

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
με τον ΚΟΥΡΔΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ TZEMIL TOYRAN

Σήμερα, 17/10/2019 ο Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Μίχος, συναντήθηκε με τον Κούρδο δημοσιογράφο και συγγραφέα κ. Τζεμίλ Τουράν και συζήτησαν σχετικά με τις εξελίξεις στις Κουρδικές περιοχές στην Β. Συρία.

Ο κ. Τουράν έδωσε στοιχεία για την ανθρωπιστική κρίση, την οποία δημιούργησε η Τουρκική εισβολή και μετέφερε την φρικτή εικόνα από την περιοχή που δέχθηκε το κτύπημα των τουρκικών δυνάμεων και των παραστρατιωτικών συμμοριών οι οποίες τους ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος της πόλης, μετέφερε την ελπίδα όλων των πολιτών για ειρήνευση και θεραπεία των τραυμάτων που δημιουργεί ο πόλεμος και ειδικώτερα την θλίψη για τις ανθρώπινες ζωές οι οποίες είτε χάνονται είτε καταστρέφονται.

Τέλος, ο κ. Μίχος δήλωσε ότι προγραμματίζεται, στο άμεσο μέλλον, ειδική εκδήλωση του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις και την ευαισθητοποίησή τους και την πιθανότητα να δημιουργηθούν δράσεις υποστήριξης για τους αμάχους και τα παιδιά που υφίστανται τις συνέπειες της Τουρκικής επίθεσης.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!