» Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για το άρθρο 179 – Το Σωματείο του Δήμου μας, στο αμαξοστάσιο

Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για το άρθρο 179 – Το Σωματείο του Δήμου μας, στο αμαξοστάσιο

Με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας, κήπων και ηλεκτροφωτισμού, στο αμαξοστάσιο της οδού Σιπύλου, βρέθηκε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας νωρίς το πρωί και συζήτησε μαζί τους σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Προηγουμένως είχε αναρτηθεί πανό στην κεντρική είσοδο της Δημαρχίας και στην είσοδο του γκαράζ.

Εν τω μεταξύ πορεία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στους δήμους μετά από απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι ήδη πραγματοποιούν στάσεις εργασίας, ενώ αποφασίστηκε το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου 2019, αποχή από την εργασία και πραγματοποίηση πανελλαδικού συλλαλητηρίου και στη συνέχεια πανελλαδική σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόνται για το άρθρο 179 του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου με το οποίο ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την είσοδο ιδιωτών στους δήμους αφού δίνει τη δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια να συνάπτουν δημόσιες συμβάσεις, για υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!