» Να στηρίξουμε κι΄ εμείς τον μικρό Ραφαήλ…

Να στηρίξουμε κι΄ εμείς τον μικρό Ραφαήλ…

Πολύ σπάνια η εφημερίδα μας κάνει αναφορές σε ζητήματα και θέματα που συμβαίνουν σε άλλους Δήμους.

Επειδή το παρακάτω θέμα όμως έχουμε την εντύπωση πως μας αφορά όλους, δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου.

Ας δούμε πως θα συνεισφέρουμε κι εμείς.

Ας πάρει την πρωτοβουλία ο Δήμος μας και ας συγκεντρώσει με κάποιον τρόπο όσα χρήματα μπορεί, από φορείς και κατοίκους της πόλης μας ή από το ταμείο του, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται.

Μόνο μια συμβουλή στο Δήμο Ιλίου: Να ασφαλίσει ΚΑΛΑ τους κουμπαράδες, μη τυχόν και τους βάλλει στο μάτι κανένας…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι μόλις 18 μηνών και πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου Ι, μια σπάνια, εκφυλιστική και μέχρι πρόσφατα καταληκτική νόσος, που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής.

Μια νέα θεραπεία στις ΗΠΑ υπόσχεται ότι θα του χαρίσει ένα καλύτερο μέλλον, όπως του αξίζει. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά και οι γονείς του αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθεια του απλού κόσμου.

Ο Δήμος Ιλίου στέκεται στο πλευρό των γονέων και στηρίζει τον αγώνα τους, ώστε ο μικρός Ραφαήλ να κάνει το πολυπόθητο ταξίδι που θα του σώσει τη ζωή.

Για το λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας, Κλειστό Γήπεδο «Γ. Κακούρης», Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου κ.ά.)

Ας τους γεμίσουμε!

Ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά για ένα μικρό αγγελούδι που έχει την ανάγκη μας!

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!