Κάποιοι “ποιούν την νήσσαν”, δηλαδή στην καθομιλουμένη “κάνουν την πάπια”, για την καθυστέρηση παράδοσης του Σταθμού

Τον περασμένο Μαΐο, η εφημερίδα μας αποκάλυψε πως ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία της Παναγίας Ελεούσας, δεν επρόκειτο να παραδοθεί όπως είχε ανακοινωθεί παλαιότερα, στα τέλη Ιουλίου του 2019, αλλά τον Σεπτέμβριο.

Μόλις διαβάστηκε η είδηση υπήρξε ένας καταιγισμός, άρθρων, δημοσιευμάτων, σχολίων, κριτικής και επίδοσης ευθυνών στη Διοίκηση Καπλάνη, η οποία θεωρήθηκε συνυπεύθυνη για την καθυστέρηση αυτή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “δικαιοσύνη”

Κατηγορήθηκε επίσης και από τον σημερινό Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, εάν δεν μας απατά η μνήμη μας, (εάν κάνουμε λάθος να μας ενημερώσει σχετικά και εμείς θα κάνουμε σχετική διόρθωση, ζητώντας του και συγγνώμη), πως ήταν (ο κ. Καπλάνης) πολύ ελαστικός απέναντι στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, διότι, επέτρεπε να έρχονται τα μπάζα από τον υπό κατασκευή επίσης Σταθμό του Κορυδαλλού στην πόλη μας, πράγμα που συνέβαλε και αυτό στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του σταθμού στην πόλη μας όσο και την υποβάθμισή της.

Μάλιστα υποστήριζε, (πάλι εάν δεν μας απατά η μνήμη μας), πως και το Σεπτέμβριο να παραδίδετο ο Σταθμός, δεν θα λειτουργούσε αυτός πριν τις αρχές του νέου έτους, αφού έπρεπε να γίνουν δοκιμαστικά δρομολόγια κτλ, κτλ.

Τι αγανάκτηση! Τι χαλασμός! Τι ανικανότητα από τον Γιώργο Καπλάνη!!!

Πριν δύο εβδομάδες, η εφημερίδα μας πάλι, αποκάλυψε πως ο σταθμός ΜΕΤΡΟ θα παραδοθεί το Καλοκαίρι του 2020, δηλαδή ένα χρόνο αργότερα του ανακοινωθέντος και έξη μήνες από την πρόβλεψη του κ. Μίχου!!!

Ανακοινώθηκε αυτή η καθυστέρηση και κάποιοι “ποιούν την νήσσαν”, δηλαδή στην καθομιλουμένη “κάνουν την πάπια”.

“Έσκιζαν ορισμένοι τις κορδέλες τους και τράβαγαν τα μαλλιά τους” για δύο μήνες καθυστέρηση και τώρα τσιμουδιά.

Κανένα δημόσιο αρνητικό σχόλιο, που πάει ένα χρόνο αργότερα η παράδοση.

Η παράδοση, όχι η λειτουργία του σταθμού, αυτή μπορεί να αργήσει κι΄άλλο!!!

Αμ΄ το καλύτερο, όσοι περνούν από την Βενιζέλου, απέναντι από το σχολικό Συγκρότημα, θα έχουν παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες, βουνά τα μπάζα στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, μπροστά από το Σούπερ Μάρκετ My Market και μηχανήματα να δουλεύουν ακατάπαυστα.

Ξέρετε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ;

Στην πόλη μας, συγκεντρώνονται τα μπάζα, όχι μόνο του εργοταξίου του υπό κατασκευή σταθμού του Κορυδαλλού, αλλά και άλλων υπό κατασκευή σταθμών!!!

Έρχονται στην πόλη μας, ειδικό μηχάνημα τα συνθλίβει και τα στέλνει για επιχωματώσεις, όπου χρειάζονται.

Διαβάσατε κανένα σχόλιο;

Είδατε κανένα δημοσίευμα;

Αναγνώσατε καμία καταγγελία, από τους τότε αγανακτισμένους;

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ!!! και οι ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ…