Νίκη Σιαραμπή: “παιδική χαρά γεμάτη παγίδες στο Άλσος Ειρήνη”

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ                 ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΡΗΝΗ

Είναι απίστευτα επικίνδυνο το περιβάλλον και ειδικότερα ο χώρος που λειτουργεί η παιδική χαρά στο Άλσος Ειρήνη, πλησίον του δημοτικού αναψυκτηρίου «ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ».

Πλήθος οι παγίδες, κυρίως για τα παιδιά!

Πιο συγκεκριμένα, σε κολωνάκια από τα φωτιστικά που φωτίζουν τον χώρο λείπουν τα καπάκια, με αποτέλεσμα τα καλώδια να είναι εκτεθειμένα! Τα κολωνάκια μάλιστα αυτά βρίσκονται μόλις στα δύο (2) μέτρα από τα όργανα της παιδικής χαράς, όπου παίζουν τα παιδιά. Εγκληματική αδιαφορία από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και τους υπεύθυνους συντήρησης των χώρων αυτών.

Το σιντριβάνι της φωτογραφίας είναι επίσης εγκαταλειμμένο. Άνετα μπαίνουν μέσα σε αυτό τα πιτσιρίκια και παίζουν με τα εξαρτήματά του και τα καλώδια που υπάρχουν κι εκεί τα οποία καταστρέφονται από την εγκατάλειψη κι ας κόστισαν τόσα χρήματα στο Δήμο!

Παραπέρα υπάρχει φρεάτιο χωρίς καπάκι, γεμάτο σκουπίδια, στο οποίο κινδυνεύει να πέσει οποιοσδήποτε μικρός ή μεγάλος ανυποψίαστος επισκέπτης.

Η τσουλήθρα της παιδικής χαράς είναι σπασμένη και οι γονείς για να μην συμβεί ατύχημα έχουν βάλει χαρτόκουτα για να προσγειώνονται πιο ομαλά τα παιδιά που χρησιμοποιούν αυτό το παιχνίδι.

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να προβληματιστεί από την εγκληματική αδιαφορία, όσον αφορά κυρίως τα εκτεθειμένα καλώδια!

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

Αναμένουμε να δούμε, πότε θα σπεύσει ο Δήμος να αποκαταστήσει την ασφαλή, ομαλή λειτουργία της παιδικής χαράς και του περιβάλλοντα χώρου.

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΔΕΚ)