Σάββας Σαββίδης: “Πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ήταν η κατεδάφιση του παρτεριού”

Γράφαμε νωρίτερα πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ Δημάρχου και κατοίκων του πεζόδρομου ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ, σχετικά με το θέμα των υγρασιών που έχουν προκληθεί σε κατοικίες, αλλά ιδιαίτερα σε ακίνητο του πεζόδρομου, εξ΄ αιτίας ενός παρτεριού το οποίο καθοδηγεί τα νερά στο συγκεκριμένο.

Τον  Δήμαρχο κ. Μίχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, η Μηχανικός του Δήμου κ. Σέργη, η Διευθύντρια του Γραφείου Δημάρχου κ. Λαζαράκη και άλλοι συνεργάτες του.

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι:

Στις αρχές του τρέχοντος έτους ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης, ξεκίνησε την κατεδάφιση ενός παρτεριού, στον πεζόδρομο, προκειμένου να δίνεται διέξοδος στα νερά και να μην οδηγούνται στο ακίνητο.

Με παρέμβαση του κ. Γιάννη Πουλάκη και προσωπική επίθεση στον κ. Σαββίδη η κατεδάφιση έμεινε στη μέση.

Σήμερα λοιπόν πραγματοποιήθηκε συνάντηση κατοίκων και Δημάρχου για την εξεύρεση λύσης και υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ μας.

Δεχτήκαμε πριν λίγη ώρα τηλεφώνημα από τον κ. Σαββίδη, ο οποίος μας ζήτησε να συναντηθούμε για το θέμα αυτό.

Ο κ. Σαββίδης μας αποκάλυψε πως η Μηχανικός του Δήμου κ. Σέργη, η οποία ανέλαβε σήμερα από τον κ. Μίχο να προτείνει τεχνική λύση στο πρόβλημα, ήταν εκείνη η οποία εισηγήθηκε την κατεδάφιση τότε του παρτεριού, αφού επανειλημμένως είχαν επισκεφτεί τον πεζόδρομο, σαν την μοναδική λύση επί του προβλήματος.

Μάλιστα η εισήγησή της προς την Τεχνική Υπηρεσία έγινε αποδεκτή και με επιστολή που υπογράφει ο Δ/ντης της Τ.Ε. κ. Ζυματούρας προς τον κ. Σαββίδη, προτείνεται η Αποξήλωση της ζαρντινιέρας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας επί των γεγονότων, μας δήλωσε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είχε κατηγορηθεί πως είχε πάρει την απόφαση για το γκρέμισμα του παρτεριού, αυτοβούλως, παραδίδοντάς μας αντίγραφο της πρότασης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για την κατεδάφιση του παρτεριού…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ