Δύσκολη έξοδος της ΑΠΕ στο Π. Φάληρο, απέναντι στη ΔΑΦΝΗ

Δύσκολη έξοδος για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στα πλαίσια της  4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ  θα αγωνιστεί στις 4 το απόγευμα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο με την τοπική, ισχυρή και με φιλοδοξίες Δάφνη.

Η ομάδα μας καλείται σε αυτή τη δύσκολη  έξοδο να βγάλει τον καλύτερο, εαυτό της και να αποσπάσει βαθμούς ή βαθμό, απέναντι στη Δάφνη Π. Φαλήρου, η οποία στις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει ισάριθμες νίκες και προφανώς θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Στη σύνθεση της ομάδας προβλέπεται να  επιστρέψουν οι Ρούσσος και Παπαδόπουλος Ιωαν., οι οποίοι δεν έπαιξαν την περασμένη αγωνιστική στην εντός έδρας νίκη (2-0) επί του Χαλκηδονικού, στο γήπεδο “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ”, στο Χαϊδάρι.

Η ΔΑΦΝΗ Π. Φαλήρου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τέρματα 7-3, ενώ η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, είναι στην 6η θέση με 6 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες, μία (1) ήττα και τέρματα 3-2.