Προοδευτική » Οι Κρητικοί κρατάνε το λόγο τους…

Οι Κρητικοί κρατάνε το λόγο τους…

Με χαρά μας, από τη Δευτέρα βλέπουμε γνωστά μέλη της Ένωσης Κρητών της πόλης μας, να σταματούν με τα οχήματα τους σε κάθε κολόνα που είχαν αναρτήσει αφίσες για την εκδήλωσή τους το περασμένο Σάββατο, να την ξεκολλούν και να την ρίχνουν στους κάδους ανακύκλωσης. Μάλιστα, όπου δεν υπήρχε κοντά μπλε κάδος, την έπαιρναν μαζί τους.

Την Κυριακή τους “είχαμε συλλάβει”, παρά την κόπωση και το ξενύχτι τους, να αποκαθηλώνουν τα πανό τους. Κάναμε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης μας, όπως άλλωστε συνηθίζουμε, και διαπιστώσαμε ότι οι αφίσες τους πράγματι έχουν μαζευτεί, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους! Φαίνεται, ότι ακόμα και η άθλια διάρρηξη που έγινε στην Εστία τους, δεν τους πτόησε, αλλά αντίθετα μάλλον τους δυνάμωσε.

Επικοινώνησαμε με τον πρόεδρο των Κρητών κ. Παντελή Πρεντάκη και μας επιβεβαίωσε ότι “πράγματι, από την Κυριακή μαζεύονται οι αφίσες και τα πανό, όπως είχαμε υποσχεθεί στους συνδημότες μας και τη Δημοτική Αρχή.

Είναι γνωστό ότι οι πραγματικοί Κρητικοί, κρατάνε το λόγο τους!”.

Τελικά, όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ταγμένοι στον πολιτισμό, υπάρχει ελπίδα!

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!