Υπηρεσία Καθαριότητας: Εξυπηρέτηση κατ΄οίκον

Όσο αυστηροί είμαστε στην κριτική που ασκούμε στην κάθε Δημοτική Αρχή, τόσο αντικειμενικοί είμαστε, όταν πρέπει να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες που γίνονται, όταν γίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση, κατά την ταπεινή μας γνώμη.

Το θέμα της καθαριότητας ανέκαθεν ήταν στα αρνητικά αυτής της πόλης.

Άρθρα έχουμε γράψει δεκάδες και πάντα τονίζαμε και τις ευθύνες τις δικές μας σαν πολίτες, που δεν λογαριάζουμε τίποτα και γεμίζουμε γωνίες, πεζοδρόμια, πλατείες με ότι άχρηστο έχουμε για πέταμα.

Ο Δήμος μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

Οι συμπολίτες μας που έχουν αντικείμενα για πέταμα, πρέπει να έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία καθαριότητας και να προγραμματίσουν πότε θα τα βγάλουν, για να έρθει επί τόπου συνεργείο του Δήμου να τα πάρει από το πεζοδρόμιό μας και να μην ρυπαίνουμε το περιβάλλον και την πόλη που ζούμε.

Το δοκιμάσαμε και πέτυχε!

Μετά από ραντεβού που κλείσαμε, το JCB, συνοδευόμενο από φορτηγό και εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας, ήρθαν πήραν τα αντικείμενα που είχαμε βγάλει στο πεζοδρόμιο μας, δέκα λεπτά νωρίτερα και η δουλειά έγινε.

Δοκιμάστε το κι εσείς, για να βεβαιωθούμε πως η εξυπηρέτηση, δεν έγινε επειδή εμείς καλέσαμε, αλλά επειδή η υπηρεσία ανταποκρίνεται ισότιμα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία το συνεργείο καθάρισε την πολύπαθη, από πλευράς καθαριότητας, γωνία Κουντουριώτη και Παλ. Πολεμιστών

Το τηλέφωνο της Υπηρεσίας Καθαριότητας είναι: 210 569 0485.