» 20ωρη υποχρεωτική ανάπαυλα λόγω Τεχνικού προβλήματος

20ωρη υποχρεωτική ανάπαυλα λόγω Τεχνικού προβλήματος

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη 8 Οκτωβρίου, η εφημερίδα μας παρουσίασε τεχνικά προβλήματα, εξ αιτίας των οποίων οι αναγνώστες μας δεν έβλεπαν την ιστοσελίδα μας, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν μαζί μας, μέσω Μessenger, Μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων για να ενημερωθούν, το γιατί.

Ήταν όντως συγκινητική αυτή η επαφή που είχαμε και μας χαροποίησε το γεγονός της επιβεβαίωσης για μια ακόμα φορά, πως επιλέγεται την Εφημερίδα μας, για την ενημέρωσή σας και σας λείψαμε, αυτό το χρονικό διάστημα.

Πρώτη επικοινωνία με το ερώτημα “τι συμβαίνει”; το λάβαμε μέσω Facebook, από την αναγνώστριά μας κ. Γ.Κ. στις 00:38΄ για να ακολουθήσει ο κ. Α.Γ. στις 00:52΄, με μήνυμα στο Messenger.

Το πρωί μετά τις επτά υπήρξαν περισσότερες επικοινωνίες.

Κατά το διάστημα αυτής της υποχρεωτικής, 20ωρης, ανάπαυλας, δεν είχαμε τη δυνατότητα να αναρτήσουμε κείμενα, φωτογραφίες ή να λαμβάνουμε επιστολές στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Το τεχνικό πρόβλημα ξεπεράστηκε.

Κάνουμε έλεγχο στα αρχεία μας και στις τελευταίες αναρτήσεις μας και επιστρέφουμε δριμύτεροι στην καθημερινή σας ενημέρωση…

“ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!