Καπλάνης για Μίχο: “Τον αφήνουμε, στην κρίση των συμπολιτών μας”

6 Οκτωβρίου 2019

Με έκπληξη ακούσαμε από τον Δήμαρχο την παραδοχή της καθυστερημένης έναρξης και λειτουργίας των προγραμμάτων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης αλλά, κατά την προσφιλή τακτική του, η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στους άλλους.

Αναρωτιόμαστε, ωστόσο, που πήγε το περίφημο προεκλογικό του σχέδιο και η ετοιμότητα του επιτελείου του; Παχιά λόγια και ψέματα με κοντά ποδάρια απλά για την υφαρπαγή ψήφων.

Μας είπε ότι βρήκε ανεπάρκειες στον τομέα του Αθλητισμού και οφείλουμε να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη…. Διότι, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, του αφήσαμε ένα στάδιο κατά 90% έτοιμο, ανοικτές εγκαταστάσεις άθλησης, πρωτότυπα προγράμματα άθλησης, κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας με τους αθλητικούς συλλόγους, ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους σε όλα τα σχολεία, επιστημονικό προσωπικό, στρατηγικό σχεδιασμό για τον αθλητισμό (δείτε το πρόγραμμα μας), αθλητικά έργα υπό υλοποίηση και φυσικά ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ανακαίνιση των κλειστών γυμναστηρίων και την αγορά εξοπλισμού ύψους 600.000 ευρώ.

Άραγε τι άλλο θα ήθελε για να ξεκινήσει;;;;

Τον αφήνουμε, λοιπόν, στην κρίση των συμπολιτών μας γιατί, όπως είπε, εργάζεται και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Πραγματικά, το ευχόμαστε για να ξεκινήσουν, επιτέλους, τα προγράμματα.

Γιώργος Καπλάνης