Κάτοικοι του πεζόδρομου “Αιμίλιου Βεάκη” περιμένουν από το Δήμο λύση στο πρόβλημα με τα νερά της βροχής

Τον Φλεβάρη του 2019, ξεκίνησε μία προσπάθεια απαξίωσης του π. Αντιδημάρχου κ. Σαββίδη με δημοσιεύματα και προσωπικές επιθέσεις εναντίον του, επειδή στην προσπάθειά του να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ακίνητο στον πεζόδρομο “Αιμίλιου Βεάκη”, από τα νερά της βροχής, με τις υγρασίες να έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε αυτό, αποφάσισε να γκρεμίσει ένα παρτέρι το οποίο στο σημείο που είναι κατασκευασμένο, οδηγεί τα νερά σε συγκεκριμένο ακίνητο.

Ο τωρινός Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης με παρεμβάσεις του, σταμάτησε το γκρέμισμα του παρτεριού υποστηρίζοντας κάποια άλλη λύση.

Ο κ. Σαββίδης τότε είχε κατηγορηθεί μάλιστα πως πετσόκοψε τα δένδρα μέσα στα παρτέρια και τα κατέστρεψε.

Οκτώ μήνες μετά, τα δένδρα που υποτίθεται κατάστρεψε ο κ. Σαββίδης, έχουν θεριέψει, το περιβάλλον ιδανικό ακόμα και για τη γατούλα της φωτογραφίας με τα νεογέννητά της, σε άλλο παρτέρι, όχι εκείνο που επρόκειτο να γκρεμιστεί και με τους κατοίκους του πεζόδρομου να περιμένουν από το Δήμο να λύσει το πρόβλημα που δημιουργούν τα νερά της βροχής, πριν ξεκινήσουν οι βροχές…

Ο Αντιδήμαρχος  κ. Πουλάκης γνώστης του θέματος, είμαστε βέβαιοι πως θα βοηθήσει στην εφαρμογή της καταλληλότερης λύσης.

Ως τότε ας επισκευαστεί το κομμάτι που λείπει από το παρτέρι γιατί κάθε που βρέχει τα νερά τρέχουν με χώματα μαζί στον πεζόδρομο.