Παλικαρίσια απόδραση του Πολυνίκη από το Ζηρίνειο, με νίκη επί της Κηφισιάς

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 69-72 (24-14,42-38,65-57,69-72).

Παλικαρίσια απόδραση του Πολυνίκη από το Ζηρίνειο σε ένα συγκλονιστικά ψυχοφθόρο παιχνίδι, εχθές το βράδυ.

Η ομάδα του Στρατικόπουλου αν και κυνηγούσε για 3 περιόδους, διαφορές της τάξης των 10-12 πόντων, έκλεισε τον δρόμο προς το καλάθι στους γηπεδούχους (4 πόντοι με βολές) στην 4η περίοδο και έφτασε σε μια ψυχωμένη και δίκαιη ανατροπή!!

Η νίκη αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς η ομάδα της Κηφισιάς συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων των ομάδων που θα διεκδικήσουν υψηλή θέση στην βαθμολογία.

Άξιοι συγχαρητηρίων παίκτες και προπονητές για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους 2 νεαρούς πλέι μέϊκερ της ομάδας οι οποίοι αν και τραυματίες, κάταγμα στην μύτη και ράμματα στο μάγουλο, τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους και πρόσφεραν τα μέγιστα στην σπουδαία αυτή νίκη.

Η Κηφισιά μπήκε εξίσου δυνατά στο παιχνίδι και ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο Πολυνίκης όμως είχε περισσότερες λύσεις και το συνετό ροτέισον του Στρατικόπουλου, διατήρησε φρέσκια την ομάδα στην κρίσιμη τελική ευθεία. Οι παίκτες του Πολυνίκη πιο αποφασιστικοί, το πίστεψαν και ήταν φανερό πλέον ότι έπαιρναν σταδιακά τα ηνία της αναμέτρησης. Όπως και έγινε.

Με πιεστική άμυνα ανάγκασαν τους γηπεδούχους να πετύχουν μόλις 4 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο και αυτούς από βολές, με χαμηλά ποσοστά μάλιστα. Ο Πολυνίκης έτρεξε σερί 0-8 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, μέχρι το τελικό 69-72.

Επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση στις 7/10, 21.30, με αντίπαλο την Νίκη Αμαρουσίου.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒ. (ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ): ΠΑΤΑΤΑΣ 6 (1), ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ 11, ΜΟΡΦΟΣ 6, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ 5, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 14, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ 15 (4), ΚΑΛΛΙΛΑΣ, ΛΟΪΖΟΣ 2, ΚΑΠΠΗΣ 2, ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ 2.