Προοδευτική » Τρεις εύκολες δουλειές για το Δήμο, αλλά βαρύνουσας σημασίας για τους κατοίκους

Τρεις εύκολες δουλειές για το Δήμο, αλλά βαρύνουσας σημασίας για τους κατοίκους

Εχθές βράδυ δημοσιεύσαμε δυο θέματα, τα οποία μας ζήτησαν αναγνώστες μας να κάνουμε και συνόδευαν τα σχόλια τους με φωτογραφίες.

Πρόκειται για το καλώδιο το οποίο κρέμεται σε κολονάκι Δημοτικού φωτισμού στο τριγωνάκι Ρεθύμνου και Λαμπροπούλου, όπως επίσης και για καπάκι φρεατίου στην Λεωφόρο Βενιζέλου στη διασταύρωσή της με Κωνσταντινουπόλεως και Αφροδίτης.

Επισκεφτήκαμε πριν λίγη ώρα τα σημεία για να έχουμε και προσωπική άποψη και όντως διαπιστώσαμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ένα καλώδιο κρέμεται έξω από το κολονάκι του Δημοτικού φωτισμού, από το οποίο λείπει και το καπάκι επίσης και αναρωτηθήκαμε πως ακόμα δεν έχει παρέμβει ο Δήμος.

Ακόμα και να μην έχει ρεύμα το καλώδιο, πρέπει οπωσδήποτε να μπει καπάκι για να μην είναι προσβάσιμη η συνδεσμολογία των καλωδίων που ανάβει η λάμπα.

Όσον αφορά το καπάκι του φρεατίου στο κέντρο του οδοστρώματος είναι απίστευτος ο θόρυβος που προκαλείται κάθε φορά που κάποιο όχημα περνάει από πάνω του.

Και οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο που δεν θα μπορούσε να αναλάβει.

Ας φροντίσει και για τα δύο προβληματάκια το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης και ένα καπάκι από φρεάτιο με καλώδια στη γωνία Ρεθύμνου και Βουτένης λείπει και χρειάζεται να τοποθετηθεί, για λόγους ασφαλείας.

Ας είναι από οποιοδήποτε υλικό, αρκεί να τοποθετηθεί.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!