Εγκληματικά επικίνδυνο το γηπεδάκι μπάσκετ στην οδό Δεληγιάννη

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα και οι μαθητές στα Σχολεία της πόλης μας όλων των βαθμίδων, άφησαν βιβλία και τετράδια στην μπάντα και ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό στους χώρους των Σχολείων τους.

Βέβαια σε ορισμένα σχολεία έχουν αφαιρεθεί και πολύ σωστά, οι μπασκέτες από το Δήμο για να επισκευαστούν και να είναι ασφαλείς για τα παιδιά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουν στα σχολεία.

Κοντεύουν τρεις εβδομάδες και είναι άφαντες.

Επίσης δεν επέστρεψαν ακόμα, οι μπασκέτες στο γήπεδο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, που αφαιρέθηκαν, επίσης για λόγους ασφαλείας .

Πάντως ο Δήμος έπρεπε να είχε σήμερα το γήπεδο στα Ριμινίτικα ανοικτό και στη διάθεση των Μαθητών των Σχολείων της πόλης μας και να είχε κάνει και σχετική ενημέρωση.

Επιπλέον στο χώρο να υπήρχε  συνεργάτης του, για κάθε ενδεχόμενο και εξυπηρέτηση.

Γεγονός που σχολιάστηκε από καθηγητές, με τους οποίους συζητήσαμε για την αθλητική ημέρα.

Δεν γνωρίζουμε εάν κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τα κλειστά Γυμναστήρια στην Σιπύλου και Ραιδεστού.

Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι, το γηπεδάκι μπάσκετ στην οδό Δεληγιάννη πάνω από το ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ και αυτό χωρίς μπασκέτες, το οποίο επισκέφτηκε το Α΄ Γυμνάσιο, αφού δεν έχει μπασκέτες στο δικό του γήπεδο, όπως και το Α΄  Δημοτικό και είναι εγκληματικά επικίνδυνο.

Αφαιρέθηκαν οι μπασκέτες, αλλά οι βάσεις τους προεξέχουν από την υπόλοιπη επιφάνεια του γηπέδου και τα κομμένα μπουλόνια των απομακρυσθέντων μπασκετών είναι εκεί σκουριασμένα και κοφτερά σαν ξυράφι.

Εκεί αθλήθηκαν οι μαθητές του Α΄ Γυμνασίου της πόλης μας σήμερα το πρωί.

Αλλά σε αυτό το γηπεδάκι, αθλούνται και τα παιδιά της γειτονιάς κάθε απόγευμα…

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περί μέτρων ασφάλειας κλπ., κλπ…